Mötesordförande Christina Fjellström, förbundet och mötessekreterare Ulla Frank, Lycksele

Medlefors, repskap och en del annat

Den 14 - 15 Maj träffas vi till styrelseutbildning i Medlefors.

Där kommer vi att serveras nya kunskaper om styrelsearbete, sittgympa, god mat och trevlig samvaro med en massa trevliga styrelsemänniskor

Det har ju hunnit hända en del hittills.

REPRESENTANTSKAPSMÖTE

Den 19 mars hade vi repskap på Hotell Lappland i Lycksele där förbundets verksamhetschef Cicki Fjellström berättade om arbetet på förundnivå och även talade om vår vision och hur man bör bemöta varandra. Att alla har lika värde och om man blir bemött på ett positivt sätt växer man som människa.

Cicki var också vår mötesordförande och ledde oss genom förhandlingarna på ett bra sätt, sekreterare var som vanligt den noggranna och snabba Ulla Frank från Lycksele. God mat och trevliga människor gjorde dagen bra.

KONFERENS REGION NORR

Den 16-17 april träffades region norr till konferens på Sunderby folkhögskola. Det blev en helg med intressanta möten och föredrag som bjöd på både skratt och allvar. Bra ordnat av studierorganisatör Hjördis Hansén, Norrbottens distrikt.

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!